Blachman dømt ved den afrogenetiske højesteret

Blachman dømt ved den afrogenetiske højesteret

Den folkefjendske tv-vært Thomas Blachman er blevet indklaget for Det Digital Verdensråds (Facebook, Google og Microsoft (opkaldt efter Bill Gates penis, red.), red.)) afrogenetiske højesteret.

Det forlyder fra den algoritme, der er talskode for verdensrådet, at Blachman risikerer permanent ophold på Don Coydones selvmordsø, hvis han ikke angrer sit navn og straks får det skiftet ud med noget der svarer til hans egen hudfarve. Under alle omstændigheder er han hjemfalden til straf i form af 66 elektriske stød på hver af sine tre testikler samt en måneds genopdragelse, hvor han skal være stump-tjener i foreningen LGTBQ+s hovedkvarter.

»Jeg angrer, og jeg har netop meddelt Ministeriet for Gnidningsfri Sameksistens, at jeg vil hedde Redman. Jeg ville ikke risikere noget. Det er kun på TV, jeg er sminket hvid. I virkeligheden er jeg ekstremt rødmosset,« tilstår Redman og tilføjer:

»Jeg håber dog ikke, at jeg skal behænges med alt for mange fjerboaer, da jeg er stærkt allergisk overfor indtil flere fuglearter samt enkelte halvaber og muligvis også pindsvin,« siger Thomas Redman.

»Vi bøjer os ikke for særkrav. Så må han pudse næsen. Minoriteterne må bruge eller tage Redman, når de vil. Det er deres ret,« fastslår Verdensrådets talkode.   

 

Have your say!

10 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje