Bordelfærge har kurs mod Vejle fjord

Bordelfærge har kurs mod Vejle fjord

The News kunne i sidste uge fortælle, at rigmanden, gåselevernyderen, partigeneralen, den i skattelybosiddende Lars Seier, havde erhvervet Samsøførgen.

Pengene til købet kom fra Seiers salg af aktierne i partiet Libaral Alliance. Kort efter erhvervede Seier sig så aktiemajoriten i De Konservative, hvor den tidligere motorcykelbetjent, piberyger, tivoligænger, på Fyn bosiddende Bendt Bendtsen dog for et syns skyld fik lov til at beholde 0,0001 % af aktierne i partiet.

Seiers Plan er at omdanne Samsøfærgen til flydende bordel, når den faste forbindelse over Kattegat bliver en realitet med De Konservatives stemmer. Indtil da sejler færgen normalt, bortset fra de sene afgange og i weekenden, hvor personalet er blevet uddannet til at føre bordelskibet ud i smult vande, og lade naturen gå sin gang på og under dæk. Særligt tyskere har benyttet sig af den mulighed, men De Konservative har allerede afholdt gruppemøder på færgen og påtænker også at holde landsmødet samme sted.

En strisser på Samsø har imidlertid fået bordelfærgen galt i halsen.

“Det er bare for meget,” udtaler Lars Bom til The News. “Det krænker sædeligheden at se sådan en flydende seng. Og al den sperm, der bliver hældt overbord. Det krænker torsk og rødspætter. Aldrig, aldrig drikke vand igen.”

Men Seier har en plan:

“Jeg havde ikke regnet med at løbe ind i problemer. Når alt kommer til alt har folk passet sig selv, når færgen først stod fra kaj, men hvis det krænker en strisser på samsø at se den vuggende skude, så finder vi en løsning,” siger Seier fra sit skjul i Zug.

“Jeg har kontaktet Søfartsstyrelsen og gjort mig bekendt med de særregler, der findes for vandet i Vejle fjord. I området ud for Brejning er der efter en forordning fra september 1947 et særligt område med internationalt farvand. Her gælder de danske love ikke, og det er netop sådanne smuthuller, som har gjort mig til millimeter-milliardær.”

“Nu sætter vi kurs mod Vejle fjord. Der er i forvejen ingen fisk,” slutter en opstemt Seier, der i øvrigt selv har tænkt sig at stå på broen, når bordelfærgen badet i rødt lys på styr- og baggbord stævner ind i Vejle fjord.

“Det bliver ligesom Kongeskibets ankomst i 1993, hvor de lokale stod klar med bål langs hele kysten!”

Have your say!

4 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje