Breaking: Løkke skifter Marienborg ud med 1 1/2-værelses i Mjølnerparken

Breaking: Løkke skifter Marienborg ud med 1 1/2-værelses i Mjølnerparken
Foto: Leif Jørgensen

“Jeg skal være mere folkelig,” siger en let stolt statsminister til The News, da vi finder ham i slåbrok søndag morgen på hans nye adresse i Mjølnerparken. Cigaretten er i den ene hånd, og der er en dåse Carlsberg i den anden. Sådan kender vi ham! Men omgivelserne i beton er nye.

Ifølge Statsministeriet falder Løkkes flytning sammen med et øget fokus på skattefri boliger for politikere. Marenborg nord for København har i mange år stået skattefrit til rådighed for statsministeren – det eneste landets leder skulle gøre til gengæld var at feje for egen dør.

Den ordning blev til sidst for meget for Løkke, som er blevet angrebet fra flere sider for magnetisk at suge privilegier til sig på skatteydernes regning.

“Ja,” indrømmer Løkke, “det har også haft indflydelse på min beslutning.”

Men naboerne er ikke udelt begejstrede for den nye lejer.

“Han ryger i sengen, det kan vi se gennem vinduerne. Vores Mjølnerpark er blevet et mere usikkert sted, efter hans indflytning tidligere på måneden,” fortæller naboen i lejligheden th, som helst vil være anonym.

I lejligheden tv bor Åse Henriksen, og hun er tilfreds med Løkke som ny nabo.

“Nu får vi i det mindste skidtet samlet ét sted,” Siden han flyttede ind har han fejet for egen dør. Det er nærmest en dårlig vane, han har taget med sig fra Marienborg, men man skal bære over med folk fra landet. Under alle omstændigheder kan jeg nu hver dag finde lige ved siden af hans hoveddør, og så er det jo bare at finde fejebakken frem. Jeg tror ikke han selv har fundet ud af, hvor den står,” slutter Henriksen og nikker godmodigt hen mod statsministerens dør.

Have your say!

5 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje