Dan Jørgensen: Klimagasser skal slippes helt fri

Dan Jørgensen: Klimagasser skal slippes helt fri

Dan Jørgensen er ikke i tvivl.

The News fanger den mod solen stærkt missende klimaminister på Rådhuspladsen, hvor han er samlet sammen med andre maveudspilede. Rådhuspandekagerne indenfor er væk. Nu venter fordøjelsen og fornøjelsen.

“Hullet til intetheden kommer. Tag ikke fejl. Det kommer. Men jeg er dagligt rystet over hvor lidt folk ved om de teknologier, som kan skabe en ny fremtid uden tilbageblivende gasser. Problemet er, at udslipsgasser til en værdi af ca, 400 billiarder ikke går op i den blå luft, men bliver fanget i atmosfærens lomme, hvor de så at sige skaber en hul varmekuppel,” fortæller Jørgensen, mens han skygger for den usædvanligt stikkende sol med en gedigen håndryg og slipper en let, gennemsigtig vind.

“I fremtiden vil alle opfindelser og teknologier kunne trækkes ud af ekstremt hemmelige og private programmer og direkte ind i offentligheden. Og LHISSMGD (Lappe-Huller-I-Sokker-Som-Mormor-Gjorde-Det, red.) vil blive kendt som det teknologiske fremskridt, der tillod menneskeheden at slippe gasserne væk. Helt væk, om på den anden side af dimensionerne,” siger Jørgensen og peger lidt til venstre for solen med en gedigen pegepinger.

“Der! Der! Det er der, det sker. Til lyden af tromboner og basuner. Nu skal det ud!”

 

 

 

Have your say!

3 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje