DF: Elefantkirkegård til 150 millioner skal ligge i Esbjerg. Prins Henriks Spøgelse bakker op!

DF: Elefantkirkegård til 150 millioner skal ligge i Esbjerg. Prins Henriks Spøgelse bakker op!

Efter års heroisk kamp for udvalgte nuttede og spektakulære dyrs rettigheder og velfærd på tværs af race, hud- og pelsfarve, er det ikke kun lykkedes Dansk Folkeparti at skaffe penge til et dyrepoliti og et plejehjem for pensionerede cirkuselefanter. 

Partiet har i hidtil uset diskretion fået afsat 150 millioner kroner på Finansloven til en elefantkirkegård.

»Kirkegården skal ligge i Esbjerg. Men vi kan ikke sige hvor i Esbjerg og omegn«, siger Karina DueHøegh, der er ordfører for umiddelbart stemmeomsætlige følelser for nuttede dyr og planter i DF.

»Alle ved, at elefantkirkegårde er hemmelige. Det siger al tilgænglig anekdotisk viden. Så det er kun mig og en lille kreds af DFere, der får kendskab  til den præcise beliggenhed.« forklarer Karina DueHøegh, der i sit civile liv er clairvoyant hestevisker og pindsvinemassør, hvorfor hun jævnligt er i kontakt med såvel døde som døende elefanter.

Det er netop hemmeligholdelsen af kirkegårdens præcise beliggenhed, der er særligt omkostningsfuld. Ordføreren kan ikke oplyse andet, end at arbejdet sker i tæt tophemmelig samarbejde med PET.

Karina DueHøegh har desuden mødt Prins Henriks Spøgelse i en lokal filial af Skjold Burne.

»Hans Kongelig Højhed bakker helhjertet op om projektet og har foranlediget, at der også bliver afsat plads til royale gravhunde på kirkegården.«

Prins Henriks Spøgelse udtaler eksklusivt til The News:

»Jeg var allerede som ganske ung en gammel hanelefant. Nu er jeg død hanelefant. Sic!«

Have your say!

8 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje