DF vil indføre ny tidszone for Jylland

DF vil indføre ny tidszone for Jylland

I østen stiger solen op.

»Men det vil vi simpelthen ikke finde os i mere,« siger DFs zonepolitiske ordfører, Kristina Skulesen Kjærsgaard, der, foruden stærke synspunkter om bortløbne kælepungrotter, også mener det der med tiden er noget forbandet københavneri.

Det forhold at solen rammer Dragør før den velsigner Esbjerg er en ubalance, der skal rettes op på, mener det lille tapre parti, der på trods af en halvering ufortrødent kæmper for at begunstige Danmarks vestligst beliggende halvø på områder, det kræver ekstremt nedgroede tånegle i skøn forening med fremskreden podagra at forstå til bunds.

»Vi vil gå længere end sommertid, vintertid, normaltid, middeltid og overtid tilsammen. Vi vil indføre jydetid,« proklamerer Skulesen Kjærsgaard, der også er et af de få medlemmer folkedanserpartiet, der kan spille ”Jyden han er stærk og sej” på elektrisk sækkepibe.

»Sjælland og de værste af de andre øer, skal simpelthen stilles to timer tilbage,« siger hun og understreger, at en sådan forordning for alvor vil bringe Jylland foran i såvel tid som rumtid.

Have your say!

5 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje