Don Corydone har ansat Yahoo Hassan på Lindholm

Don Corydone har ansat Yahoo Hassan på Lindholm
[mashshare]

Det har været et kompliceret og intenst forløb for nyudnævnte lejrkommandant på selvmordsøen Lindholm, Don Coyrdone at finde en kompetent næstkommanderende.

»Vi gik først og fremmest efter en kandidat, som kunne sikre, at de udsatte ikke skiftede mening og fik sære ideer om at leve videre. Den slags gør en hurtig og effektiv aflivning meget mere besværlig,« forklarer don Corydone, som har haft tre headhuntere samt McKinsey på jagt efter et menneske, der ved sin blotte tilstedeværelse kunne sikre, at selvmorderne holdt fast i deres forehavende og ikke ombestemte sig inden aflivning – de såkaldte “fortrydere”.

»Det har også været af stor betydning for vores samarbejdspartner Danish Crown, der har rigeligt med ridser i flæskesværen og har brugt 134 millioner til konsulentbistand med at implementere FNs verdensmål om at alt skal blive bedre og alle skal have det sjovere og passe på hinanden og alle dyr og planter,« siger Corydone. 

Han tilføjer, at “fortryderne” er ødelæggende for illusionen om, at alt går planmæssigt i den optimale retning. 

»De er spild af resourcer. Og vi risikerer, at de alligevel begår ikke statsautoriserede selvmord. Det medfører yderligere udgifter for fællesskabet. Derfor er det vigtigt, at de ikke skifter mening, så vi kan hjælpe dem så hurtigt og effektivt som muligt,« siger han og tilføjer så begejstret (dette ses tydeligt på optagelser i slow motion, hvor man kan ane små trækninger omkring Corydones venstre øjenbryn, red.):  

»Yahoo Hassan opfyldte alle mine ønsker i stillingsopslaget, bortset fra at han ikke er pukkelrygget.«

Dette sidste problem blev heldigvis også løst efter udarbejdelsen af en ekspresrapport fra Mckinsey.

»Vi har anbragt en halveret vandmelon under digterens hættetrøje. Nu ligner han Igor fra filmen, Young Frankenstein. Han har også formået at erstatte sit smånasale århusianske perkervældsk med en rumænsk klingende falcetto, som gør stort indtryk på de af lejrens beboere, der forsøger at fortryde deres selvmord,« fortæller Don Corydone og indrømmer, at hans nye job som lejrkommandant er det sjoveste han har prøvet.

»Vi har foreløbig afviklet et par håndfulde “fortrydere”. Og de gjorde ikke nævneværdig modstand.«

Have your say!

8 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje