Dramatisk showdown i Bella City

Dramatisk showdown i Bella City
[mashshare]

Der har her til morgen udspillet sig et dramatisk showdown i gyderne bag Bella City. Der rapporteres om flere alvorligt tilskadekomne. Ambulancer er sendt til stedet.

Omkring kl. 07:50 tørnede den nye verden sammen med den gamle. Startup-kæmpen, businessenglen, gorillaen (som han også bliver kaldt) Morten Strunge, som har sat sit liv ind på at gøre hele bogmessen til et lydspor, stødte tilfældigt ind i forlagsbranchens nestor, den atter moustacheprydede Johannes Riis. Det skete i en af gyderne bag Bella City, hvor Strunge ifølge The News oplysninger var på vej til arbejde, mens Riis var på vej hjem efter en våd nat i standene.

Vidner beskriver, hvordan Morten Strunges øjne glitrede af had til hele den gamle verden – alt det pis og papir, som Bella City indeholder i disse dage – alt det, som Riis med sin pergament- og omslagsagtige hud personificerer for en opkomling som Strunge. Det stod klart, at Strunge længe havde ønsket at overtage og makulere hele dette apparat og streame sin heltedåd live på Mofibo.

Johannes Riis blev efter sigende taget mere eller mindre med bukserne nede. Om han netop havde forrettet sin nødtørft eller ikke havde fået benklæderne ordentligt på efter en nat i standene vides endnu ikke, og måske får vi det aldrig at vide.

Vidner så Riis begynde at ryste. Hele espeløvet gik og fik gyderne i svingninger, mens Bella Citys notoriske blæst hev hans moustache hid og did. Vidner beskriver, hvordan Strunge på omkring fire meters afstand tog mål af Riis, fremdrog sin spritnye iPhone X og sendte den som en boomerang mod Riis let blottede ædlere dele. Kort efter lød der en klirren, da klokkerne faldt til jorden.

Et øjeblik var der dødsensstille i Bella City. Ved en sidste kraftanstrengelse fik Riis dog blødende krabbet sig hen og lukkede benene i et saksegreb og Gorillaens fødder. Strunge styrtede efterfølgende ned i Riis’ blod, og et slagmål på næver begyndte. Den gamle verden våndede sig, men fik adskillige slag sat ind på sin modstander. Den nye verden havde ikke så meget armplads pga. en lidt for tætsiddende blazer, der strammede gevaldigt i armhulerne. Blodigt var det.

Vidner beskriver, hvordan begge kæmper efter et par onde minutter segnede om i gyden, mens blæsten peb mellem de store ustabile bygninger i Bella City. Så lød ambulancernes hylen i det fjerne som begyndelsen på en stor majestætisk afslutning på en blodig morgen i Bella City.

Have your say!

5 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje