Evig barndom: Brian Mikkelsens biologiske alder er 7

Evig barndom: Brian Mikkelsens biologiske alder er 7
[mashshare]

En tilfældig weekendtest i Matas Gentofte har afsløret at Erhvervsminister Brian Mikkelsen biologiske alder er 7.

“Det kommer som en overraskelse,” udtaler Pelle Dragsted fra Enhedslisten til The News, “vi havde troet den var 4. At dømme efter hans opførsel på gangene på Christiansborg ville han ikke være mere end 4. Han hujer rundt, kører på stolene og kaster med viskelæder.”

Chefbiolog i Matas, Helle Jubel, minder os om hvad biologisk alder betyder for et menneske: “Det er ikke kun et udtryk for den kropslige alder, men også for psykens udvikling, den såkaldt ‘psykologiske alder.’ Vi kan ikke stille større krav til et menneske, end den psykologiske alder tilskriver. På det punkt er Brian Mikkelsen altså en dreng, der går i 1. klasse (sikkert på privatskole) og leger bytte-bytte-købmand, og ikke, som nogle mente, et børnehavebarn. Det betyder, at vi kan løfte barren for vores forventninger til hans opførsel.”

MInisteriet har endnu ikke taget stilling til, hvordan denne nye viden skal implementeres i hverdagen. Men man påtænker at nedlægge puderummet i næste sparerunde.

Have your say!

2 1
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje