Fødevare- og fuskeriminister Moooens Jensen bag historisk svineopkøb

Fødevare- og fuskeriminister Moooens Jensen bag historisk svineopkøb
[mashshare]

Minister for fødevarer, fuskeri og udstilling, Moooens Jensen har haft så stor succes med sit opkøb af cirkuselefanter samt kamelen Ali, at han nu vender sin opmærksomhed mod danske svin.

»Jeg har aldrig i min noget anonyme politiske karriere oplevet så meget opmærksomhed, som da jeg besluttede at købe de elefanter,« siger en begejstret minister og bebuder, at han nu har tænkt sig at købe samtlige 12,6 milllioner mere eller mindre levende danske svin.

»Der er slet ingen tvivl om, at grisebasserne har det meget værre end cirkuselefanterne havde det. En gris er tilmed  både klogere og mere følsom end en elefant. De fortjener alle at blive købt af staten, så de kan leve et helt naturligt grisseliv,« forklarer Moooens Jensen.

Det er også lykkedes Moooens Jensen, at købe det halve af Lolland, som i forvejen var billigt til salg. Her er det meningen, at grissene fremover får lov at nyde deres førtidspensionering.

Som en sidegevinst nævner Moooens Jensen, at uværdsatte muslimske udvandrere skal bo i et særligt indhegnet område midt i området.

»Lugten og de sære gryntelyde skulle gerne inspirere til en hurtigere repatriering. Og i gætter i øvrigt aldrig, hvem der har bortført de dansk kænguruer,« afslutter minister Moooens og spænder sine kødfulde kæber op i et skælmsk smil.

Have your say!

9 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje