Forfatter anmelder supermarked for at forstørre bog

Forfatter anmelder supermarked for at forstørre bog

Den danske digter Glenn Christian, som netop har udgivet sin 11. digtsamling, Månen atlas over sandpark avenue, (se billede i linket) har anmeldt den tyske supermarkedskæde Lidl for at forstørre hans bog og placere den på facader og tage overalt i Europa.

“Men ikke nok med at Lidl har taget min bog og forstørret den,” siger en fortørnet Glenn Christian til The News, “de har også gjort ellipsen rund ved at trykke på den foroven og forneden. Enhver, der har været elliptisk ved, at en ellipse aldrig, ALDRIG kan rummes i en cirkel.

Hos Lidl erkender kommunikationschef Ditlef Sahner sit ansvar.

“Vi beklager at vi har forstørret hr. Christians bog,” forklarer Sahner i telefonen til The News, “vi gjorde det dog i den bedste mening – i markesføringsøjemed. Vi troede simpelthen, at hr. Christians lille bog ville få et stort publikum.”

Men det er ikke kun forstørrelsen, der er problemet.

“Denne runde gule sol, de har lavet ud af min ellipse,” siger Glenn Christian, “den hører ingen steder hjemme. Det er jo ingen sol, det skal være en måne! Hvor er min måne?”

Foreløbig er anmeldelsen indgivet til Europol, som straks i næste uge vil tage stilling til, hvorvidt Lidls runde forstørrelse af Glenn Christians bog skal presses om til ellipser.

 

Have your say!

4 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje