Frank Hvam og Ed Sheeran udgiver jule-duet til fordel for GoT-misbrugere

Frank Hvam og Ed Sheeran udgiver jule-duet til fordel for GoT-misbrugere

Efter Ed Sheeran har meldt ud, at han stopper og Frank Hvam ikke har fået nogen rolle i Casper Christensen nye tv-serie, har de begge brug for at tænke nyt. De to kendte personager kender hinanden fra indspilningerne til Game of Thrones, hvor de drak mjød og dansede rundt om grantræer. The News har opsnappet, at de to har planer om at pirke Mariah Carey ned fra juletronen og lave et hit, der får selv den mest tonedøve julehader til at knuselske risengrød og nissehuer.

Efter planen har det kommende hit “Christmas, jingle bells and reindeers” premiere den 1. november, hvor Ed Sheeran og Frank Hvam vil spille live på Rådhuspladsen i København.

De har begge meldt ud, at de støtter den store fond, der har til formål at hjælpe unge Game of Thrones-misbrugere ud af armod, og derfor bliver alt overskud doneret til fonden. Fonden har meddelt at de ikke tager imod almisser fra de idioter, der var med til at ødelægge en næsten perfekt tv-serie.

 

Have your say!

4 0
Skrevet af
Uddannet journalist fra Beijing School of Journalism i 2001. Har siden arbejdet som rapporter på det internationalt anerkendte magasin "漢字".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje