Greta Tunfisk tvinger Noma i kødtrods

Greta Tunfisk tvinger Noma i kødtrods

Den svenske klimaautist Greta Tunfisk har hakket sin orale harpun så fast i Nomas chefkok og überkreatør, verdens bedste gastrosnedker René Resputins frontallapper, at han nu er gået i kødtrods.

»Jeg holder det ikke ud længere. Hun tager ikke alene al opmærksomheden. Hun flæber også over alle mine fantastiske gæster, der gerne flyver jorden rundt for at sætte tænderne i mine og mine kollegers sagnomspundne gastronomiske kreationer,« siger Resputin.

I fælge Resputin er det nu slut med at spise sommerfuglevingebestøvede håndhøvlede pinjetræskogler, myreurinkogte multebær og andre veganske dekedancerier. 

»Den lille indkogte overklasseffreak skal fanme få køkkenkniven,« bebuder verdens bedste kok og remser fra hoften et lille udpluk af Nomas nye 34-retters menu.

Henkogt svineblære i tidselmarinade.

Sprængte delfinøjne.

Egerntestikler kogt i Erasmus Paludanus mavesyre.

Gravhundetunger røget over birkebark og glaseret i kvæde.

Flamberet hejrehals i fermenteret jordbærrom fra Læsø.

Dybtstegt næsehornsanus med sursøde opstød.

Ronkadortanker i skamblendet unghare.

»Ja det er bare starten. Så kan hun lære det. Den lille hystade!« lyder det fra René Resputin; mens han galvaniserer en havenisses tolvfingertarm. 

Have your say!

8 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje