Grønkåhl & Pleth: #WE TWO-manifestet

Grønkåhl & Pleth: #WE TWO-manifestet

De to cykelpumpeejere, Jesus Kristus Grønkåhl og Jørgen Pleth, har forfattet et nyt manifest i dyb, dyb, dyb, dyb, dyb, dyb og lidt høj utilfredshed med de krænkelser, de mener at de har været udsat for i den seneste tids debat.

Manifestet, som cykelpumpeejerne kalder #WE TWO (Vi to på dansk), er blevet til ved at de to har udvekslet præservativer påskrevet verselinjer og sat dem sammen til en helt ny helhed.

“Det er cut-up, collage og paste-out. Det er kunst, fri og fremmed i samme fortræffelige omskæring. Æstetik og dannelse. Sådan vil vi have det. Folkets møg blandet med elitens safter,” fortæller de to cykelpumpeejere samstemmende.

“Vi glæder os over at uddybe vores kammeratskab på denne måde, sådan lidt som Marx og Engels,” fortæller Pleth.

“Ligesom Engels og Marx,” tilføjer Grønkåhl.

Præservativerne er ifølge The News’ kilder opsamlet gennem længere tid i Swingerklubben ‘Adam og Eva’ i Vanløse.

Hos forlaget Gyldenvræl mener pensionkandidat, skyggefilister og seniorredaktør, Simon Pastinak, at der er tale om en ny bestseller. Men først tager han en kop kaffe.

Så tager han et stykke Nicorette, tager tilløb, og nu mumler han med en slet skjult snert af begejstring:

“Det her manifest er saftigt nok til at blive en ny bestseller for os. Jeg ved ikke nøjagtig, hvem der har skrevet hvad på hvis præservativer, men det er også sagen uvedkommende, så længe der er tale om reel æstetisk røvhulssnak og almen dannelse, og det må der jo være her, i og med at det er to så garvede cykelpumpeejere, som nu endelig puster den luft ud, der så længe har været indestængt af pænhedens ventiler på grund af METOO-overgrebene på disse cykelpumpeejeres kæreste ejendele,” siger Pastinak og tilføjer, at forlaget overvejer at trykke bogen på præservativer i stedet for papir. “Det ville lugte mere af gesamt-manifest. Sådan som manifester ser ud i dag, hvilket jo til syvende og sidst er noget jeg definerer her på kontoret.”

Der er endnu ikke sluppet nogen maximer ud fra manifestet. Dertil er selve lanceringen for kostbar, så kortene holdes tæt til kroppen, dog ikke så tæt at de generer.

“Vi har nået en alder, hvor vi sætter komforten højt i sadlen, det er klart,” siger de to.

The News har forgæves forsøgt at få svar på, hvorfor de to ejer cykelpumper, når de ikke har nogen cykel.

 

 

Have your say!

4 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje