Kronprins Frederik træder ind i FIFA

Kronprins Frederik træder ind i FIFA
[mashshare]

Danmarks Kronprins har netop taget endnu en historisk beslutning og indtræder ved årsskiftet i det internationale fodboldforbund, FIFA.

Selvom Frederik samtidig har besluttet at forlænge sit medlemskab af den internationale olympiske komite, IOC, som han har reformeret gennem sit utrættelige arbejde med at bekæmpe korruption og nepotisme, tøver han nu ikke med at kaste sig ud i et nyt eventyr.

The News’ udsendte spurgte såvel klædeligt, nydeligt som underdanigt, om Kronprinsen ikke har problemer med at blive en del af endnu en stærkt korrupt international sportsmafia-familie?

“Man kan på ingen facon eller i anden form for fortid og nutid sige, at jeg eller Mary kan udelukke, at Vi – altså i dette tilfælde kroneprinsen – ikke har gjort ganske godt både her og der. Jeg er meget inspireret af integrationsindsatsen i Malmø og min fars opdragelse af Os, Min bror, Min Majestætiske Mor og mange andre.”

Kronprins Frederik gjorde sig tidligere på året bemærket i sportsverdenen, da han gik imod den danske regerings officielle politik og helhjertet støttede russisk doping.

“Sådan har Vi i såvel fortid som fjern fremtid i tide og utide skabt forståelse mellem modstridende og samspilsudfordrede synspunkter. På den måde har Vi sikret mellemnationalt samvær hos Vore store nationer af vidt forskellig størrelse.”

Allerede før sin indtræden i FIFA har den kommende konge og dronning af Danmark spillet en afgørende rolle på de indre diplomatiske linjer.

Efter generøs betaling af særligt sydamerikanske medlemmer, fravalgte FIFA USA og tilvalgte i stedet Qatar, som har ti gange så mange falkonerer som fodboldspillere. Med god grund har ganske få outsidere spillet fodbold i den lille stenrige ørkenstat. Det er ganske enkelt for varmt, hvorfor ingen af disse afvigere endnu er blevet halshugget.

I den forbindelse har Kronprinsen fået en håndsrækning fra hjemmefronten. Det forlyder nemlig fra pludseligt afdøde kilder, at det er Kronprinssese Mary, der har udviklet teknologien bag verdens første airconditionerede stadion i Qatars hovedstad, Puha. Inspirationen kommer fra et selvstudie i frilufts-bordeller i Las Vegas, hvor man har benyttet teknologien i årevis til at nedkøle hundredetusindvis af stærkt svedende overvægtige mænd fra Midtvesten samt andre til- og frastødende stater.

 

Have your say!

4 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje