Henriks urner stjålet – asken spores til kinesisk swingerklub

Henriks urner stjålet – asken spores til kinesisk swingerklub

Næppe var Hans Kongelige Højhed Prins Henriks afsjælede legeme fortæret af forfængelighedens flammer, hans aske blandet op og hældt på ni urner, før 21 hellebardbevæbnede æresvagter måtte konstatere, at syv af urnerne på uforklarlig vis var blevet erstattet af tomme krukker.

Størstedelen af prinsens aske er i skrivende stund forsvundet. Hoffet er i chok, de kongelige er fortvivlede og æresvagterne har fået anbragt hellebarderne, hvor de mindst ønskede det.

Danmarkshistoriens største efterforskning er i fuld gang. CIA, FBI, MI5, KGB, Hjemmeværnet og Interpol er i gang, og de sidste efterretninger – der er kommet The News i hænde – lyder på, at det allerede er lykkedes at finde noget af Henriks aske.

Det hellige pulver er dukket op i en eksklusiv svingerklub i Chongqing. Klubben, The Horny Rhino, er forbeholdt nogle af Kinas absolut rigeste. Et medlem, der foretrækker at være anonym men lyder navnet Onkel Ping, fortæller:

»Vi har altid beundret Prins Henrik. Vi kaldte ham Det Galliske Næsehorn. Alle ved, at pulver fra næsehorn giver de hårdeste rejsninger. Henrik var kongelig. En guddommelig mand. Det var kun naturligt at vi erhvervede nogle gram, da de blev sat til salg i de mere dunkle afkroge af det meget mørke net,« forklarer Onkel Ping.

Da The Horny Rhino modtog pulveret med ekspreshelikopter, var Onkel Ping og en håndfuld ualmindeligt midaldrende herrer allerede hængt op. Platinkæder fastgjort til bambusspyd, der var boret gennem deres baller, holdt dem svævende; mens et ukendt antal nubiske teenagere kærtegnede deres udspændte mellemkød med påfuglefjer.

Ophængning, Viagra, pirret mellemkød og tyngdeloven havde allerede fremkaldt tilstande, der kunne forveksles med op til flere rejsninger. Alligevel var glæden stor, da de blev tilbudt at sniffe Det Galliske Næsehorn.

Skuffelsen var så meget desto større, da samtlige rejsninger på splitsekunder blev forvandlet til – ja, virkeligt ikke særligt meget.

Onkel Ping, som er en af Kinas mest opfindsomme entreprenører, ser imidlertid store muligheder i Det Galliske anti-rejsningspulver.

I et land med snart 1,5 milliarder indbyggere er sexafhængighed et voksende problem.

»Jeg vil lave kloner af Henrik, brænde dem og sætte det her i masseproduktion. Vi skal nok få det her op at stå,« fniser Onkel Ping; mens han forsøger at frigøre bambus-splinter fra sin højre balle.

Have your say!

5 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje