Hr. Seier køber udrangeret Liberalistisk Dekadence-fører

Hr. Seier køber udrangeret Liberalistisk Dekadence-fører

Hr. Seier har investeret et trecifret millionbeløb i fodboldklubben FCK, som nu har brugt nogle af pengene på at købe den aldrende angrebsspoiller Sankt Nicolaus Bendtner. Men det stopper ikke her.

»Jeg har også købt landets tidligere udenrigsminister, Anders Amuelsen, som har brugt det meste af sin politiske karriere på at imitere Thummelumsen fra TV-serien Livsens Ondskab. Fra at hylde vindere, har jeg på min gamle dage kastet mig over tabere,« siger Hr. Seier og forklarer:

»Det er simpel købmandsregning. Vindere er alt for dyre. Tabere koster næsten ikke noget, og de giver mindst lige så meget medieomtale. Det er rationelt. Det er objektivistisk. Det er rendyrket Ayn Rand,« siger en tilfreds skatteflygtning fra sit Disneyslot lidt uden for Zürich.

Amuelsen skal hjælpe Hr. Seier med at overbevise statsledere om at de skal bruge H. Seiers kryptovalutaer i stedet for alt andet.

»Jeg er den rette. Jeg er den bedste udenrigsminister, Danmark nogensinde har haft. Jeg bliver også den bedste lobbyist i verden,« råber Amuelsen fra bagagerummet i Hr. Seiers Daimler.

Have your say!

11 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje