Hr. Seier sælger Eiffeltårnet til Trump

Hr. Seier sælger Eiffeltårnet til Trump
[mashshare]

Kontrakten er underskrevet, og blækket er næppe tørt, før det endelig lykkes kasinodomptøren Hr. Seier at få sit navn i de internationale medier.

»Hver gang jeg åbner munden eller slår noget op på de sociale medier, er danske medier klar. Men ude i verden er de fuldstændig ligeglade. Selv i Schweitz, hvor jeg har søgt skattely…, sludder! Jeg mener: dyrker skiløb og jodler, er der ingen, der kender mig. Det er horribelt. Men nu er det endelig slut,« fortæller Hr. Seier.

»Med salget af Eiffeltårnet til den amerikanske præsident er jeg endelig blevet verdensberømt.«

På spørgsmålet om ikke det parisiske vartegn er den franske stats ejendom, indvender Hr. Seier, at det er en smålig formalitet.

Der er en ældgammel tradition for at sælge Eiffeltårnet til rige amerikanere. Grev Viktor Lustig solgte sågar tårnet to gange i de brølende 20ere.

»Heldigvis har Donald ikke gnavet sig igennem særligt mange historiebøger,« gnækker Hr. Seier; mens præsidenten kvidrer:

»Det er et stort og vidunderligt tårn. Verdens bedste tårn. Det skal stå på toppen af Trump Tower i NYC!«

Have your say!

8 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje