Efter hurtig handel fusionerer Hr. Seier partierne LD og NB

Efter hurtig handel fusionerer Hr. Seier partierne LD og NB
[mashshare]

Danmarks sjoveste skatteflygtning, Lars Seier Christensen – i flere loger bedre kendt som Hr. Seier – har købt et nyt politisk parti og planlægger allerede en fusion ind i den etablerede parti-portefølje.

Det sker, efter at kasino-milliardæren i stålsat erkendelse har set i øjnene, at hans første partipolitiske investering, Liberablende Dekadance nu kan skimte spærregrænsebommene i horisonten.

Nyerhvervelsen, partiet Nye Borgerlige har ind til videre været i hænderne på Hr. Seiers bror, Peter, og den nordsjællandske Jeane D’Arc, Pernille von Mund, der er kæreste med en anden dansk skatteflygtning, Hr. Tvede, der ligeledes har valgt at bosætte sig i Schweiz

»Man kan sige, at det bliver i familien,« siger Hr. Seier, som indrømmer, at der skulle hårde forhandlinger til for at overtage den politiske ”start-up”.

Det var ifølge den nu dobbelte partiejer Hr. Seier hans dobbelte landsmand, Hr. Tvede, der førte forhandlingerne på vegne af von Mund og Hr. Seiers bror.

På spørgsmålet om, hvem der skal være formand for den nye konstruktion, svarer Hr. Seier gådefuldt:

»Hvis Anders Samuelsen kan klemme sig ned i en af von Munds røde kjoler, skal han da være velkommen til at fortsætte.«

Svaret efterfølges af nogle sære gryntelyde og noget med et pressemøde på Amalienborg Slotplads, der længe har været til salg for højest bydende.

Have your say!

8 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje