Lars Seier åbner flydende bordel på Samsøfærgen

Lars Seier åbner flydende bordel på Samsøfærgen

Skatteålen, ålekvabben, den tidligere dansker og banemandsdirektør hr. Lars Seier Christensen har netop solgt sine aktier i partiet Liberal Alliance.

Det kunne The News afsløre i går morges.

Og sent på eftermiddagen i går bragte vi solohistorien om, hvordan Seier allerede samme dag havde følt et dybt og brændende hul i sin sociale kapital og smidt pengene efter Det Konservative Folkeparti.

Og selv om provenuet fra salget af Liberal Alliance ikke var stort i Seiers verden, var der alligevel en lille sjat tilbage til et lille venture-kapital eventyr. Det Konservative er nemlig efterhånden et parti på størrelse med W.C Field’s skrumpelever, og derfor var prisen ifølge Seier “tilpas lav.”

Overvejelserne hos Seier Capital har været mange. Men nu har Lars Seier dedikeret den sidste del af provenuet til et flydende bordel på Samsøfærgen. Det sker efter, at de Konservative har brugt deres skrumpende indflydelse i regeringen til at bane vejen for en fast forbindelse over Kattegat, der vil gøre færgeforbindelsen overflødig.

“Vi begynder med de sene afgange og ferierne. Her ved vi af erfaring, at der kommer mange tyskere. Mange tyskere har et mere afslappet forhold til bordeldrift end danskerne. Det kan skyldes den lempeligere sukkerafgift, tidligere tiders fortrædeligheder, Vera Lynn eller simpelthen den udbredte katolicisme. Vi ved det ikke nøjagtigt, men vi kan mærke en målbar forskel,” udtaler Lars Seier på en Skype-forbindelse fra domicilet i Zug.

“Hvis du sent fredag aften ser en færge fuld af rødt lys stævne ud fra Kalundborg, ja så er det vores nye flydende bordel. Efter aftensmaden (biksemad med spejlæg, rigtig færgemad) går personalet i gang med en omfattende forvandling. Der skiftes pærer, alle styrbords lanterner skiftes ud, og så stævner kaptajnen simpelthen ud i Kattegat i sit foretagende, badet i rødt lys. Ja, jeg skal også selv stå på broen i starten,” bekræfter Lars Seier, der ikke er ubekendt med branchen.

-Er der så flere penge tilbage fra salget af Liberal Alliance?

“Det holder jeg indtil videre for mig selv. Men der har været flere gode tilbud. Jeg har bl.a. fået en henvendelse fra statsministeren, der ønsker at afhænde en fond, der på det seneste har sat ham i hm … dårligt lys … Men nu ved jeg ikke om jeg har lyst til at hjælpe Løkke af med lige netop med den,” slutter Seier.

Have your say!

4 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje