Lars Seier sælger aktier i Liberal Alliance

Lars Seier sælger aktier i Liberal Alliance

I al hemmelighed har bankmanden og skatteålen Lars Seier Christensen solgt sine aktier i partiet Liberal Alliance til den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs.

Salget er sket i ly af påsken ved en såkaldt book-building auktion.

Seier har længe været utilfreds med partiets performance, og Liberal Alliance har ikke udbetalt udbytte i to år. Samtidig er partiets talsrør, Anders Samuelsen, kommet ned fra flere træer end Seier synes om.

“Samuelsen er en abe, og det er begrænset, hvor mange træer en abe kan komme ned fra. Jeg har købt ham som abe, og jeg vil gerne have han blev ved med at være en abe. Sådan en lidt genstridig gibbon. Men nu er han gået for vidt i sin trang til at komme ned fra træer. Derfor har jeg solgt ham videre til amerikanerne,” udtaler Lars Seier til The News fra sit domicil i den schweiziske kanton Zug.

Det har ikke været muligt at få en officiel kommentar til salget fra det frasolgte parti. Men kilder i Goldman Sachs oplyser til The News, at købet er sket til favorabel pris og med hurtigt videresalg for øje.

 

Have your say!

4 2
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje