Lattergas skal forhindre juledepression

Lattergas skal forhindre juledepression
[mashshare]

Gader og stræder flyder nu ikke længere blot med små metalbeholdere, der er blevet inhaleret af en stadig mere munter ungdom med hang til brede fælge, tonede ruder og kreativ trafikhåndtering.

En ny langt mere potent beholder er dukket op. Der er tale om en 50 gange større beholder, som man allerede kender fra udlandet. Den dukker nu stadigt hyppigere op blandt særligt radikaliserede danske humorister, der ikke kan få nok af at gasse sig.

Det har til gengæld fået Institut for Eksperimental Psykiatri til at se helt nye perspektiver i gassen.

»Vi har igennem årene prøvet alle tænkelige kombinationer af spændetrøjer, dårekister, elektrochok og slesk terapeutisk tungetale. Men med lattergas tror vi, at vi kan nå endnu længere. Ikke mindst i forhold til årstidens store folkelige lidelse: juledepression,« siger institutleder og professor Klauz Gøgerede Knuzzen.

Som ægte videnskabsmand har professor Knuzzen i flere uger selv taget lattergas.

»Jeg har aldrig været mere lykkelig. Særligt efter, at jeg har suppleret med mikrodosering af LSD og et knugende greb om min hustrus overgangsramte hårtørrer,« fniser Knuzzen og kravler tilbage i sin gummicelle. 

Have your say!

7 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje