Det liberale orakel van Facebookopslagh skabt af DNA fra Hr. Seier og Ayn Rand

Det liberale orakel van Facebookopslagh skabt af DNA fra Hr. Seier og Ayn Rand
[mashshare]

Man ser det straks på læberne. Stramme og højrøde som en bosnisk transvestit og/eller alle liberalisters våde drøm om en hårdtslående og cerutrygende tante, Ayn Rand.

Men hidtil har det været en gåde, hvordan Liberablende Dekandances nye kridhvide håb, Alex van Facebookopslagh er blevet udstyret med de samme læber som det afdøde forfatterikon.

Officielt er lille Alex ud af en jysk fiskerfamilie, der var svorne modstandere af såvel moms og skat som personlig hygiejne. Men sandheden gemmer på et eventyr, der bringer mindelser om såvel Indiana Jones som Mel Brooks filmen “Young Frankenstien”, hvor Marty Feldmann spiller rollen som Dr. Fronkenstiens hjælper, den pukkelryggede mandsling Igor.

I virkelighedens langt mere spektakulære fortælling er Igor Simon Emil Amnitzkrøllebøllebille, og geniet Dr. Fronkenstien er ingen ringere end tidligere kasinoejer og nu spøg- og skæmtinvestor Hr. Seier.

Det var makkerparret, der gravede en tunnel ind i under de fine fireskårne granitsten på Ayn Rands grav i Kensico Cemetery lidt uden for New York. Det var Igor-Emil, der fandt det stadigt DNA-bærende næsehår. Men det var Hr. Seir og hans laborant, den nu afdøde penislæge Søren Eges hemmelige bror, der splejsede Frau Rands og Hr. Seirs DNA for 27 år siden og skabte Alex van Facebookopslagh. Alt sammen langt tid før han skabte Liberablende Dekadence og dermed grundsatte sin profetiske vision om et ualmindeligt fritskrabet Danmark.

Voila!

»80erne er tilbage. Greed is Good. Og jeg er genfødt som en slags mand,« skriger Igor-Emil og krabber ind under van Facebookopslaghs slængkappe.

Have your say!

10 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje