Linse Kessler hemmelig Mærsk-arving

Linse Kessler hemmelig Mærsk-arving
[mashshare]

En DNA-test slår nu endegyldigt fast, at den folkekære model, stripper, bordelmutter, forretningskvinde, reality-stjerne og forfatter, Linse Kessler, er arving til Mærsk-imperiet.

I 1965 møder forretningsmanden Mærsk Mckinney-Møller Linses mor, der lyder navnet Mopper. Det skete under en kamphundeudstilling i øbyen Marstal. Den også den gang 99-årige Mærsk var på den årlige sejltur. Mopper havde medbragt rotweileren Herman G. – og det siges, at en ung Carsten Jensen overværede den hede forening af de to modsætninger.

Herman G fik imidlertid færten af unge Jensen, der stod med den hånd i bukserne og den anden fumlende med et Kodak Instamatic. Herman Gs bid ville nok have efterladt den store danske forfatter med varige men, var det ikke for en ferm plastikkirurg, der tilfældigvis var til stede og kunne give Jensen en akut læbe-transplantation.

Særligt arbejdet med at forstørre Jensens læber satte sig dybe spor i Moppers sjæl, og hun har givet sin fascination videre til datteren. Linse har da også opnået popularitet i Danmark gennem sine brystimplantater. I 1991 fik hun sin første brystforstørrelse, hvor implantatet var et saltvandsimplantat på 350 ml. Hun fortsatte gradvist med at gøre sine bryster større gennem årene; fra 340 ml til 420 ml, og derefter 800 ml, og derefter til 1.200 ml og senere 1.600 ml. Brysterne med 1.600 ml havde hun i 12 år, inden de blev skiftet i 2010, og ved denne brystforstørrelse fik hun 2.000 ml i hvert bryst. Hun har, foruden brystforstørrelserne, fået ansigtsløft og botox-indsprøjtninger.

Det er et vækst-eventyr uden lige i dansk erhvervsliv.

Men det har ikke kun været fremgang. Fuldstændigt sammenfaldende med de globale aktiemarkeders kollaps i 2008, måtte huden omkring Linses brystparti give op. Spontane eruptioner af implantatvædske sendte adskillige højt lønnede TV-producere i gulvet, og Linses gode ven, penis-lægen Jørgen Ege, måtte træde til. Og ja, kære læser – det var også en ung Ege, der reddede Jensens læber.

Han gennemførte en kontrolleret barmskrumpning, og siden er det bare gået fremad kulminerende med de imponerende 2000 ml. Dertil kommer naturligvis brusk, fedt, mælkekirtler og bindevæv, for dem der måtte tro, at der blot er tale om det, der svarer til to liter kærnemælk.

“Der har været nogen stilstand i Mærsk-koncernen. Det skal der laves om på. Jeg har bevist for hele verden, at jeg kan få ting til at vokse langt mere, end nogen havde forestillet sig,” siger Linse Kessler Mærsk, som nu forlanger at blive en del af den daglige ledelse i Mærsk-imperiet.

Have your say!

4 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje