Løkke sælger samling af skrumpehoveder for at starte nyt parti

Løkke sælger samling af skrumpehoveder for at starte nyt parti

Den tidligere V-formands berømmede samling af skrumpehoveder, som hovedsagelig stammer fra hans ekskursioner til provinsen i de selvfede år mellem 2009 og 2018, sættes nu til salg hos auktionarius Bruun Rasmussen.

Det sker efter, at den forkullede Prins Henri i sidste måned havde stort held til posthumt at få skippet sine batteridrevne jadedildoer ud i landet til mange husmødres hvinende fryd.

Løkkes provenu skal imidlertid ikke bruges til en båd over Styx, men derimod til en ny politisk nøgle.

“Det er vigtigt for mig at sige,” beretter Løkke til The News, “at Solrun er helt med på det her. Hun har faktisk i lang tid gået og været gnaven over, at det var svært at gøre rent i samlingen, som har stået, hvor andre mennesker normalt stiller kopper og tallerkener. Og så er der ingen færøske hoveder med. Alt hoveder er danske, allerhelst jyske,” fortæller den bevægede eks-formand.

Ifølge kilder hos Bruun Rasmussen drejer det hovedsageligt om hoveder fra Vejleområdet, som skulle være særligt egnede til skrumpning.

Provenuet fra salget af skrumpehovederne skal bruges til opstart af det nye parti, Real Venstre, som Løkke planlægger at starte op senere på året, med eller uden Kristian Jensen.

Have your say!

6 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje