Marcus Knuth om skift til konservative: Det var den hornede greve!

Marcus Knuth om skift til konservative: Det var den hornede greve!
[mashshare]

De konservative har længe måttet trækkes med opkomlinge fra under- og middelklassen for ikke at tale om Mellemøsten. Men nu ser det endelig ud til, at de genvinder lidt af fordums glans. Venstremanden Grev Marcus Knuth har valgt at blive konservativ.

Han har selv i samklang med 57 af Danmarks førende politiske kommentatorer forklaret, at det var noget med, at den nye formand i Venstre, Uffe Bællemand ikke var tilstrækkelig ond i sulet på muselmænd og kvinder iklædt sorte telte.

Men The News kan nu afsløre, at det er langt større kræfter, der har været på spil.

Der er tale om malmfuld røst fra graven. Og her taler vi ikke om den gamle nazist Frederik Marcus lensgreve Knuth. En langt mere dyster skikkelse har gestaltet sig:

Den hornede greve.

Han er bedre kendt som Adam Jørgen Klevin Knuth og var page for Christian V.

Når kongen var på bordel, var Adams opgave at skræmme de unge prostituerede iført hjortekostume med et gevaldigt gevir.

Den hornede greve har jævnligt hjemsøgt slægten, når de blev lige lovligt venstresnoede, og det er netop det, der er sket over det sidste års tid, hvor den unge grev Marcus har fået læst og påskrevet af det 400 år gamle spøgelse.

Den unge greve har nu bøjet sig for sin forfar. Den hornede greve er herefter krøbet tilbage i sin krypt, hvor han og ligeledes afdøde Prins Henrik har en mandegruppe, der diskutere børneopdragelse, portvin og jadepenisser.

Have your say!

9 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje