Martin von Rossen: Ingen har rost MIG for Margrethes tale!

Martin von Rossen: Ingen har rost MIG for Margrethes tale!
[mashshare]

Mette Frederiksens stabschef er ikke vred. Han er skuffet.

Store Ms nytårstale er rutinemæssigt blevet udråbt som en genistreg af DRs faste stab af formelt neutrale royale eksperter. Selv majestætens håndtering af sit lommetørklæde lykkedes det dem at fremhæve som et udtryk for hendes store kreativitet sammen med opstillingen af hele tre turist-tupilakker og en seksuelt opstemt bronzeskildpadde.

Flere af de royale eksperter har efterfølgende modtaget jobtilbud fra såvel Nordkorea som Dubai, hvor beundringen er næsegrus. Men én mand ærgrer sig.

»Det er mig, der har skrevet 98 procent af den skide tale. Jeg har med vilje gjort den så røvkedelig, at enhver kan se, det er statsministeriet, der har sat sig på det hele. Vi har indført mere overvågning, ansigtsgenkendelse og en elektrisk kvægstav i røven på samtlige ministre. Og store M går heller ikke fri. Det er mig der bestemmer; men ingen vil give mig æren, når det for alvor tæller,« siger en grådkvalt stabschef til The News udsendte.

»Jeg gik så langt som til at forsøge mig med klicheen om, hvor lille og nuttet Jorden ser ud fra månen. Jeg sørgede for at hun ævlede løs om, at antisemitisme er noget snavs. Og jeg fik hende til at gentage, at ensomhed kun fører til patetisk popmusik. Men lige lidt hjalp det. De skide spytslikkende hofsnoge forstår ingenting, Aaaarghhhh!«

»Og dagen efter: Jeg har sørget for at min statsminister, undskyld Mette, heller ikke mente noget. Nogen tak fra de politiske kommentatorer? Nææææh, jeg hører ikke et ord. Fuck Jer!«

Have your say!

5 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje