Mosekonen vil skilles: Drinkmann er kun til kvinder under 100

Mosekonen vil skilles: Drinkmann er kun til kvinder under 100

De danske læsere har længe vidst det: Der er svendske tilstande på magasinerne og forlagenes efterårsreceptioner.

Årsagen? Den eftertragtede dragon, drabant, dryppert og drillepind, Svend Drinkmann, er atter løs på tråden. Hans hustru gennem de seneste år har nemlig begæret skilsmisse ved Retten i Hobro.

Hustruen, der i modsætning til sin mand er mediesky, går under navnet Mosekonen på grund af sin aldersstegne tilstand. Ingen kender Mosekonens alder, og det eneste billede, der er blevet taget af hende det seneste sekel, er det The News bringer i denne artikel – og det skulle sirligt lokkes ud af paparazzigruppen Grapplolos arkiv.

Ifølge retsdokumenterne, som The News har fået indsigt i, er Mosekonens begrundelse for skilsmissen, at Drinkmann udelukkende interesserer sig for kvinder under 100.

“I gamle dage,” uddyber Mosekonen i en replik, “da Svend var yngre, holdt han af erfaring, erfaring som min. Jeg ved han havde brug for en moden kvindes guidance, og ja, ærlig talt var han lidt umoden med livets store spørgsmål. Han strøg spørgsmålene mod hårene og fik sine knubs. Men nu er det fortid. Han har sugets alderen ud af mig og optræder nu ældet og vis på fotos, og som alla ældre mænd har han fået et beskidt tankesæt, når han ser yngre kvinder. Det kan jeg ikke bære, og derfor begærer jeg nu ikke andet end skilsmisse.”

En af de yngre kvinder, som har mærket Drinkmanns hypnotiske interesse er forfatteren Lise Nørgaard:

“Det var berusende,” oplyser en forelsket Nørgaard til The News, “han er så rank, så skægget; det stovte udtryk i det på samme tid sammenbidte og årvågne ansigt får mine minuskler til at smelte. Jeg bliver blød, når jeg tænker på Svend, slutter Nørgaard sukkende.

Have your say!

5 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje