Næse forsvundet i Kindernes Kampdag – muligt internationalt koordineret angreb

Næse forsvundet i Kindernes Kampdag – muligt internationalt koordineret angreb

Næsen er mandeansigtets mest fremspringende organ. Mange mandenæser har i tidens løb været aldeles fremragende, fra W.C. Fields’ betragtelige bollert til F.P. Jacs acnerosea-sprukne hudtud.

Næsen var derfor et oplagt angrebspunkt på Kindernes Internationale Kampdag.

Det mente et par kinder på Cafe Kys i det indre København da også her til formiddag. Kinderne satte deres angreb ind kort efter at næsen havde duftet til en kop kaffe og netop i det øjeblik, hvor en tynd stråle indkommende fløde gjorde aromaen blød og cremet.

Det var det sidste næsen lugtede. Herefter forsvandt den helt i kinderne, som ifølge The News’ kilder ikke agter at slippe deres greb om situationen.

“Det er alvorligt,” siger kinderne, “næsen har alt for længe haft strukturel forrang. Den har siddet i forgrunden af ansigtet uden overhovedet at gøre sig fortjent på anden måde end ved at lugte. Derfor strammer vi nu grebet om den, og det agter vi at blive ved med,” slutter kinderne på Cafe Kys.

The News har modtaget internationale meldinger om at episoden ikke er enkeltstående, men at der er tale om en bølge af tilfælde, der spreder sig fra øst til vest, efterhånden som solen står op over landene, der deltager i Kindernes Internationale Kampdag

 

Have your say!

3 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje