Paludanus brænder en ko: ”Hinduer hærger Århus!”, siger han

Paludanus brænder en ko: ”Hinduer hærger Århus!”, siger han

Koran-jonglør, kandidat til Dolketinget, formand og fører for Snæver Kurs, Erasmus Paludanus udvider nu partiets palette af endelige løsninger.

I snorlige logisk konsekvens brændte han i går et af hinduernes hellige dyr foran journalisthøjskolen i Århus.

Det tog Paludanus en halv times tid at gennemvæde en Jerseyko med gril-væske, så flammerne for alvor kunne tage fat i dens ækle cafe latte-farvede pels. Mens den eksplosionsagtige brand var overstået på fire minutter, poppede dyrets indolente sortbrune øjne allerede efter tre. Det hele blev overværet af otte grundskoleelever fra Risskov, 217 journalistelever og tre tilrejste imamer fra den britiske badeby Brighton.

Det har længe stået klart, at Paludanus ikke bryder sig om dem, der tillader sig at påkalde de højere magter med røven hævet over næsetippen. Men nu skal der også gøres en ende på hindu-problemet.

»Der er alt for mange hinduer i Århus – De skal YD!«

»De vender også alting på hovedet. Ja, de står sågar skamløst på hovedet. Jeg har selv set det med mit gennemborende juridiske blik. Og hvem udbreder denne pest? Det gør Yogaskoler og -centre. Jeg bliver ustandseligt overhalet af damecykler på Østerbro belæsset med yogaudstyr,« siger Paludanus og henviser til yogasekternes aflange og sammenrullede bedetæpper.

The News har spurgt Paludanus, om han ikke frygter for flere racismedomme efter ko-afbrændingen og de kraftfulde udfald mod herboende hinduer, yogaudøvere og næseskyllende guru-dyrkere.

”Jeg er en stor jurist. Den største siden Cato og Mogens Glistrup. Og jeg må blot henvise til den præcedens, der ligger i, at såvel Jensens Bøfhus som McDonnald hele tiden brænder køer af”, siger Nordens blinkende neonlys og al arisk mandigheds endelige apoteose, Snæver Kurs’ overfører  Erasmus Paludanus og tilføjer manisk blinkende:

”Det er ikke rigtigt, hvad de siger. Jeg er meget veludstyret, og jeg har ikke små hænder!”

Have your say!

7 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje