Pandaerne flyttes til Lolland

Pandaerne flyttes til Lolland

Socialdemokratiet og SF vil udflytte Københavns Zoos nye pandaer til Lolland.

»V og DF har simpelthen sat sig på Jylland. I følge vores valgstrategeger er samtlige idioter i Jylland allerede hoppet på en eller anden udflytning. Flertallet af jyder er selvfølgelig ligeglade med udflytninger; men de har allerede bestemt sig for, hvad de vil stemme på,« siger partiets formand, Mette Frederiksen tidligere kendt som “Skrigeskinken” og forklarer, at sidstnævnte vælgergruppe hovedsageligt lader sig påvirke af realpolitk.

»Vi er derfor gået på jagt efter landsdele med store kontingenter af politisk ubebejlede idioter, og vi har valgt at lægge ud på Lolland,« forklarer Fr. Frederiksen.

»Det vil kun koste en lille halv milliard kroner, at flytte Pandaernes arkitekttegnede hule til Nakskov,« fortæller partiformanden.

»Og dermed er der en god chance for, at vi i S og SF denne gang sætte os på de allerstørste idioter i en hel landsdel,« siger Mette Frederiksen, som  ellers har forsøgt sig i hjembyen Ålborg.

Men samtlige idioter var taget af politiske konkurrenter, hvorfor resten af ålborgenserne frabad sig at få Frederiksen retur.

»Pandaerne er perfekte. De er et af klodens dummeste, mest uhygiejniske og ondskabsfulde dyr – Det kan ikke gå galt. Vi har endelig fået en landsdel. Kun kongefamilien har større følelsespornografisk potentiale. Vi overvejer at flytte de royale til Falster, hvor der i forevejen residerer flere landadelige familier af tilsvarende tvivlsom oprindelse!« siger Frederiksen i et for en socialakrobat pludseligt og helt usædvanligt uærbødigt øjeblik.

Have your say!

6 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje