Partistøtte skal bruges til fiskekutter

Partistøtte skal bruges til fiskekutter
[mashshare]

MF Paludanus kunne det ikke blive til ved Folketingsvalget den 5. juni.

Nu bliver det i stedet M/S Paludanus.

Det er partistøtten på 2 millioner kr. årligt, som partiet Stram Kurs’ åndelige leder, Erasmus Paludanus, nu har anvendt til at købe en fiskekutter.

Sælgeren, Ejvind Kuller Tørdok fra Hvide Sande, har kun rosende ord til overs for køberen.

“Endelig fandt Inge-Lise en ny ejermand. Ja, det kaldte jeg hende, men nu kan jeg ikke komme på havet mere med min hofte. Det er godt, Inge-Lise kan komme ud på dybt vand igen med en anden mand. Erasmus virker som en, der kan holde en god stram kurs.” (Inge-Lise var også navnet på Tørdoks afdøde kone, red.)

Partilederen glæder sig til sin nye fremtid som fiskeskipper.

“Men det er ikke min plan at fiske traditionelt,” fortæller han med flæskekæbe og en frisure pisket op af vestenvinden, ikke ulig Boris Johnsons kl. 06:35. “Nej, M/S Paludanus skal fiske sjæle. I Middelhavet. Lige ud for Lampedusa. Jeg har til lejligheden fået syet et sæt Røde Kors flaq, og når så de satans gummibåde kommer helt tæt på, så får de hottentotter med køllen. Tilbage i havet, hvor de kom fra. Stram kurs nord til syd, gylp til linning!” udbryder den nyslåede skipper fra sin indtil videre faste plads ved pølsevognen på Hvide Sande havn.

Endnu ligger M/S Inge-Lise i tørdok for at få påmalet sit nye navn. Men inden længe stævner den omdøbte kutter med fuld partistøtte ud på den nye mission.

Have your say!

5 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje