Pia Kjærsgaard bag ny Fond for Fornærmelse

Pia Kjærsgaard bag ny Fond for Fornærmelse
[mashshare]

»Ligesom religion skal bekæmpes med mere religion, skal den omsiggribende krænkelseskultur naturligvis bekæmpes med fornærmelse,« siger Pia Kjærsgaard, der netop har grundlagt den nye Fond for Fornærmelse.

»Som så mange andre har jeg set, at krænkelsesparatheden har grebet om sig og har fundet indpas blandt høj som lav.«

»Det kan man naturligvis mene er meget godt,« fastslår den genopstandne værdikriger, der som formand for folketinget har måttet side og lade den ene mulighed for at blive krænket efter den anden glide sin opadstræbende kirsebærnæse forbi i årevis, mens hun beklædte rigets næstfornemmeste post  – SIC!

»Men for mig er det ikke nok at blive krænket. Jeg vil noget mere, noget større. Noget jeg har stræbt efter siden jeg var barn. Jeg vil være fornærmet! Dødeligt fornærmet. Kun sådan kan vi vise de krænkede, at vi er mere og bedre end dem,« siger Kjærsgaard og tilføjer:

»Guderne – undskyld VorHerre – skal vide, at jeg har været fornærmet over næsten alt. Men jeg ved, at vi kan komme længere. Jeg har derfor valgt, at DF skal stemme for nogle af Enheds-Sliskens rablende marxistiske forslag, til gengæld for at der afsættes 126,5 millioner kroner til Fond for Fornærmelse på den næste finanslov.«

Pia Kjærsgaard har stillet sig til rådighed som formand og skulle ifølge Pia Kjærsgaards mand have gode chancer på grund af sine medfødte evner og sine uendeligt mange års øvelse i at imitere en elektrochok-behandlet hønsegump såvel som en tætbarberet bavianrøv, der bliver smurt ind i et ekstrakt af Chili-Klaus’ mundvand og mørnet æselurin.

Have your say!

6 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje