Pia Kjærsgaard tilstår tyveri af Sankt Marys glorie

Pia Kjærsgaard tilstår tyveri af Sankt Marys glorie

I et hidtil hemmeligholdt notat fra politiets efterretningstjeneste, PET fremgår det, at kronprinsses Mary – også kendt som Sankt Mary – blev bestjålet under modeugen. Tyveriet fandt sted under et arrangement, der på overbevisende vis demonstrerede, at mode er godt for miljøet, inklusion og mindfull vegansk spisevægring.

Det var intet mindre end Sankt Marys glorie der blev tyvstjålet af hendes ophøjede hoved, hvorover den har hængt og svævet siden pavens helgenkåring sidste år.

Sagen bliver endnu mere spektakulær, da videomateriale fra et overvågningskamera tydeligt viser, at den rappe hånd, der snapper glorien, tilhører dolketingest tidligere formand Pia Kjærsgaard. Kilder i PET afslører, at man først var i tvivl.

»Vi kunne ganske enkelt få det til at passe. Kjærsgaard er jo pænt oppe i årene, og tyveriet sker med en klapperslanges overmenneskelige hurtighed. Men vi er ikke længere i tvivl,« siger en kilde i PET og tilføjer, at Kjærsgaard har tilstået.

Kjærsgaard forklarer:

»Før var jeg nummer to. Jeg var Folketingets Formand. Over mig stod kun Margrethe Alexandrine Þórhildur Ingrid, Hendes Majestæt Dronningen. Jeg var over kronprinsesse Mary i rangfølgen, sagde min mand altid til mig. Men nu er jeg bare MF Pia, medlem af dolketinget. Det lyder jo som en lesbisk nordfynsk rapper. Jeg tilstår, det var forkert af mig at nappe glorien. Men jeg kunne ikke lade være. Jeg gjorde det ikke for min egen skyld. Jeg gjorde det for Danmark. Der er brug for mig i rangfølgen. Majestæten har brug for, at jeg er tæt på. Især da nu, hvor King Kong Henrik er død,« lyder det fra en brødebetynget Kjærsgaard, der stadig holder fast i, at hun er landets mest glødende royalist.

 

(fortsættes…)

Have your say!

6 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje