Politiet nyder Paludanfri dage

Politiet nyder Paludanfri dage
[mashshare]

Det sved i selvagtelsen hos partiet Stram Kurs Grundlovsdag, hvor spærregrænsen satte en stopper for Erasmus Paludanus storm på Borgen.

Og det tager tid at slikke sårene. Det må partilederen, åndsmægtigen, den velnærede kæbe, Erasmus Paludanus, sande her to uger efter, hvor en hacienda på Mallorca er rammen om hans indre genoptræning.

For den danske politistyrke er det imidlertid en lettelse, at Paludanus har standset sin valgkamp.

“Paludanus lagde beslag på meget mere end vores afspadseringsprivilegie,” fortæller tillidsmand på Station 2, Økse Anker Poulsen, til The News. “Timeregnskabet ser ikke ud til at komme i balance igen i dette årtusinde, så om ikke andet må vi ty til pension som 60-årige.Indtil da arbejder vi over med et skævt smil.”

“Nogen hemmelighed er det ikke, at vi under valgkampen har forsømt pligter som friskydning, biljagt og almindelig eskorte af udlændinge. Derfor har en arbejdspukkel hobet sig op. Og den bestiger vi nu med løftede knipler. Bortset fra det, nyder vi i fulde drag Paludanfri dage og kølende stænk i ly af simple demonstrationer,” slutter Poulsen.

 

 

Have your say!

3 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje