Sanne Linnet laver støttesang til fordel for familier med au-pair

Sanne Linnet laver støttesang til fordel for familier med au-pair
[mashshare]

Den ufrivilligt nedlagte sing-sanger og symaskinefører, cykelejer Sanne Linnet, genrejser sig nu frivilligt for at lave en støttesang til fordel for de familier i whiskybæltet nord for København, som står til at miste deres au-pair piger.

“Sangen står stadig og simrer på mit indre komfur,” røber en en rørt Sanne Linnet til The News. “Men jeg tror jeg vil kalde den AFRIKA! Der er en klar analogi i den nød, de sorte følte dengang og som nu rammer au-pair familierne.”

Initiativet kommer efter at udlængselsminister Thamias Misfejde har bebudet et indgreb mod “de åbenlyst gedulgte og uretfærdige forhold på menneskemarkedet,” som han udtrykker det.

“Men det er en fuldstændig misforstået uvenlighed,” siger Anne Salomonsen, som støtter rockvenindens initiativ.

Salomonsen, som også selv er au-pair ejer, overvejer endda at synge duet med Linnet: “Det har jeg da overvejet, om det så bliver med gangstativ og krykker. Men når ens rettigheder bliver trådt under fode, må man jo rejse sig, hvor meget det end knirker i hofter og knæ.”

Udlængselsminister Thamias Misfejde glæder sig over sangerindernes initiativ.

“Men heldigvis har jeg hverken pladespiller, radio eller musikapp, så jeg slipper for at høre hvad end de to helt sikkert dejligt modne skinker, måtte finde på at opføre,” slutter Misfejde.

 

 

 

 

Have your say!

6 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje