Seier i gigantisk opkøb af au pair-piger

Seier i gigantisk opkøb af au pair-piger
[mashshare]

Milliardæren og udlandsdanskeren Lars Seier Christensen har kastet sig over endnu en disruptiv forretningsidé.

»Til dato er det lykkedes vores konsortium at opkøbe 40 procent af samtlige danske au pair-piger,« siger Lars Seier til The News og uddyber:

»Der er tale om en sale-and-lease-back ordning, hvor værtsfamilierne sælger pigerene til os. Vi kan så vælge at leje dem tilbage til den oprindelige familie eller leje dem ud på vores nye au-pair børs.«

Her vil der også være mulighed for at engagere pigerne i kortere perioder. Helt ned til en weekend, står der i konsortiets materiale.

»Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her har ladet os inspirere af Über og andre deleordninger. Det er den rene socialisme,« klukler den trinde milliardær.

Konsortiet, der har domicil på Cayman Islands, optræder officielt under navnet Happy Happy Leasing.

»Men vores skatteadvokater har sørget for, at det kære barn har rigtig mange navne og kan dukke op i de særeste selskabskonstruktioner. Det gør vi udelukkende for at beskytte pigernes familier,« tilføjer Hr. Seir lynhurtigt.

The News spørger om der ikke blot er tale om hvid slavehandel.

»Nej nej nej. For det første er meget få af vores piger hvide i gængs forstand. For det andet betaler vi også familierne et engangsbeløb for rettighederne til deres døtre i de ti år, der går fra de er kønsmodne til – hmmm, tjahh – Well, til der er gået ti år. Herefter kan de frit rejse hjem,« forklarer Hr. Seir.

Han oplyser, at aftaler med flere mellemøstlige oliestater er meget tæt på at kunne blive skrevet under.

»Der er langt større åbenhed for nye forretningskoncepter i den del af verden, end vi oplever i mange europæiske lande. Det er nemt nok i Danmark, hvor vi har Liberal Alliance til at stille ultimative krav. Det er straks værre i andre lande, hvor vi endnu ikke har opkøbt nogen politiske partier. Men det kommer,« siger den håbefulde serieiværksætter og sætter sig ind i sin kastanjecremefarvede Bentley.

The News udsendte når kun lige at høre en dyb brummen, før den massive limousine accelerere mod nye eventyr. Vi når dog at skimte den gådefulde inskription på nummerpladen.

»Hr. S« står der med platinfarvede bokstaver.

 

 

Have your say!

5 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje