Selvkørende biler og sexdukker skal træne fodgængere

Selvkørende biler og sexdukker skal træne fodgængere

Selvkørende biler skal træne uforsigtige og udisciplinerede fodgængere.

Flere og flere fodgængere er enten optaget af deres smarte telefoner eller på anden vis uopmærksomme i trafikken.

Færdselsloven har spillet fallit. Men en fodgænger, der for nyligt blev dræbt af en førerløs bil, har inspireret et hurtigt arbejdende udvalg. Det består af forbrændingsoptimistiske politikere, futurister fra Singularity University, og trafikminister Ole Billist Olesen, der indtager  bordenden. De er klar med et lovforslag, der atter skal skabe orden i kaos.

Über, Google og andre er i dag nødt til at kasserer førerløse biler, der skader eller dræber fodgængere eller cyklister.

»Men vi vil gerne købe disse biler og slippe dem løs på vejene. Vi er overbevist om, at det vil få folk til at se sig for og vise meget større hensyn over for bilisterne,« siger trafikministeren.

»De førerløse bilerne har oftest kun fået overfladiske skader og ridser fra deres møde med de bløddyr – undskyld, bløde trafikanter.«

»Vi har også købt et parti brugte meget kunstigt intelligente sexdukker, der skal indtage førersæderne. De har alle det til fælles, at de har bidt, taget kvælertag eller på anden vis mishandlet og forulempet deres ejere,« fortæller Ole Billist, der mener, at kombinationen af to kunstige intelligenser vil gøre disse køretøjer endnu mere utilregnelige og dermed tvinge de bløde trafikanter til at blive verdens mest forsigtige.

Tankerne vinder gehør i hans eget Liberal Dekadence og partiet Venstre. Særlig Venstre har i årtier forfinet et voksende had til fodgængere og cyklister, som bliver set som en trussel mod den frie verden.

»Fodgængere er selviske, hensynsløse og utilregnelige. De har i den grad brug for at blive opdraget og trænet,« siger venstres nye trafikordfører, Hans Aage Jylland Jylland Jylland.

Det er tanken, at bilerne skal kunne følges på overvågningskameraer, som danskerne får direkte adgang til på de kanaler, der bliver sparet væk fra Danmarks Radio.

Have your say!

8 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje