Serieskider på spil i København

Serieskider på spil i København
Serieskider i aktion

Først var det uhyggelige klovne. Nu er det serieskidere.

En beskidt trend breder sig fra USA til Danmark. I Akron, Ohio har politiets overvågningskameraer fanget den serieskider, som menes at have besudlet 19 biler i løbet af de seneste uger.

Men nu breder trenden sig til Danmark. Og det kommer bag på Ekstra Bladet, der selvtidligere har haft en skider på redaktionen i form af Claes Kastholm Hansen, der først besørgede og siden tørrede sig i kontorets persienne.

Blandt de første ramte er Lars Løkke Rasmussens ministerbil, som blev skidt på mens den holdt parkeret foran Restaurant Lumskebuksen.

“Jeg var lige inde og få min morgenfadbamse sammen med chaufføren. Og da vi kommer ud er motorhjelmen besudlet. Det er ganske sikkert menneskelort. Intet dansk dyr kan få røven så højt op så hurtigt,” siger den rystede statsminister.

“Jeg ved godt at vi skider på hinanden i Danmark. Men det overskrider altså en grænse at skide på vores ejendom. Jeg har faktisk et forhold til min ministerbil, og jeg har fået indføjet i min kontrakt, at jeg må få den når jeg går af.”

Københavns Politi søger nu overvågningsbilleder af de danske serieskidere.

“Vi ved ikke om det er en eller flere. Vi mistænker en kvinde i nederdel, måske en politisk rival, måske Margrethe Vestager, som vi ved motionerer i området når hun er hjemme, for en mand ville ikke på så kort tid kunne lyne op, knappe ned, besørge, knappe op, lyne ned og så forsvinde igen. Vi håber det kun er en person, men vi ved det ikke. Nu opsætter vi foreløbig overvågning på taget af ministerbilen, og så må vi se,” siger Thomas Klaksen fra Københavns Politi.

Klaksen opfordrer alle, der bliver ramt af serieskidning, om at henvende sig direkte til ham, gerne med en afføringsprøve.

 

Have your say!

8 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje