Skinnebach udnævnt til national togdigter

Skinnebach udnævnt til national togdigter

The News kunne i går fortælle, at DSB har fundet og pudset den nye royale togstamme på danske skinner.

Nu udnævner De Danske Statsbaner også en togdigter til kongefamiliens lange togrejser. Det bliver fanikken Lars Skinnebach, som får fast bopæl for enden af vogn 12 i de næste tre år.

“Togrejser kan i dag godt vare flere døgn. Det så vi i forbindelse med Den Kære Leder Uns rejse til Hanoi. I fremtiden vil den danske kongefamilie også skulle rejse langt, og her er det vigtigt med underholdning undervejs. Til sommer er der allerede planlagt en togrejse til kolonien i Nuuk,” fortæller generaldirektør Flemming Jensen.

Skinnebach har i flere år været velset i Kongehuset. Senest hjalp han den let forbrændte Prins Henrik med kommaerne i hans seneste digtsamling.

“Jeg takker for udmærkelsen. Den ligger godt til mig. Jeg er for klimakontrol, og her er toget et lille, men rigtigt skridt på vejen. Nye tog vil i fremtiden kunne køre på majskolber og urin, så vi vil få en næsten ren fremdrift. Og så har jeg jo også ændret mit navn, så det passer: Skinnebach.”

“Jamen, du har da altid heddet Skinnebach!?”

Ja, men derfor kan jeg vel godt ændre mit navn til Skinnebach igen! Jeg skrev en fejl i mit navn, og så rettede jeg fejlen. Derfor! Men det skal The News overhovedet ikke blande sig i! Væk! Nu skal jeg hen og skrive royal intercitypoesi, for jeg er togdigteren SKINNEBACH!

 

Have your say!

3 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje