Starcocks klar med ny afhentningsservice

Starcocks klar med ny afhentningsservice
[mashshare]

I et nyt suck-up-koncept gør sædkoncernen Starcocks det muligt for kvinder, som bruger appen, at bestille og betale sædstrå online for derefter at hente de varme strå i en dedikeret lille butik.

Det oplyser kædens talsperson, Kenny Longjohn Nielsen.

Starcocks, der bryster sig af at dække Danmarks fulde længde og bredde, skal ses som kædens seneste tiltag i forsøget på at komme videre fra de seneste års vækstrejse med mange nye sædbarer over alt i landet. I Jylland kommer tiltaget i halen på en større udrulning af et samarbejde med ornestationer om akut levering.

Ved siden af det nye koncept kigger Starcocks også på, om nogle af de eksisterende barer i tætbefolkede områder skal have et nyt design, oplyser Kenny Longjohn Nielsen.

Have your say!

5 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje