Trumpaflysning skaber nye muligheder for Paludanus

Trumpaflysning skaber nye muligheder for Paludanus

Mens Hr. Seier begræder, at arrogante politikere har tvunget Donald Trump til at aflyse sit statsbesøg, er der stor glæde hos Erasmus Paludanus.

»Jeg havde håbet på et topmøde mellem mig og præsidenten. Men når det er sagt, skal jeg se frem ad, og det her skaber store muligheder,« siger Paludanus og peger på, at det aflyste besøg frigiver store politiressourcer.

»Vi skal i Snæver Kurs aldrig glemme, hvor vi kommer fra. Så der bliver sat turbo på koranafbrænding i forstæder til de store byer. Jeg selv vil være iført korte lyserøde østrigske læderbukser bar overkrop og puderparyk. Jeg kan ikke afsløre for meget. Men der er æselurin, vortesvineblærer og min nye transportable glassauna på menuen,« lover Paludanus, som også har helt nye aktioner på affyringsrampen.

»I næste uge tager jeg til Færøerne for at deltage i grindedrab iført profetens skæg. Og efterfølgende går en del af de mange gode partistøttemidler til en tur til Mallorca, hvor jeg vil servere Fois Gras til en tyrefægtning!«

Paludanus indrømmer, at det sidste er lidt uden for partiprogrammet.

»Men jeg har altid drømt om at se en stor sort hanko blive gennemboret igen, igen og igen,« siger Paludanus og grynter ubehersket.

Have your say!

7 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje