Trumps Diller taler ud i Aalborg 

Trumps Diller taler ud i Aalborg 
[mashshare]

»Kald mig Paddy.«

Sådan indleder en noget usædvanlige gæst sit første foredrag på en verdensturne, der sensationelt tog sin begyndelse i går i Aalborg Kongrescenter.

Trumps Diller har længe hemmeligt været separeret fra det præsidentielle legeme. Og nu er Number One eller bare Et-tallet, som sikkerhedsfolkene i Det Hvide Hus kalder verdens mest magtfulde vedhæng, taget på verdensturne for at fortælle den sandfærdige historie om livet Down Under.

»Mange tror, at Donald eller Donny, som jeg kalder ham, tænker med pikken. Det er muligt, det kan se sådan ud; men intet kunne være mere forkert,« fortalte Paddy en fyldt kongrescenter.

»Donny tænker mest med sit hår, og han tænker bestemt kun på sit hår. Se bare, hvordan han aflyser det ene arrangement efter det andet med krigsveteraner, blot det regner en lille smule. Han har aldrig aflyst noget af angst for, at jeg skulle blive fedtet til,« fortsatte Paddy, der har fået sit navn på grund af sin påfaldende lighed med en atom-paddehattesky – noget de mange fremmødte ved selvsyn kunne konstatere, at pornostjernen Stormy Daniel har beskrevet ganske præcist i sine erindringer.

»Donald har jo aldrig interesserert sig for sex. Og derfra, hvor jeg kommer, er det et problem. Ikke fordi der er noget galt i at lade vandet. Men det er jo ikke det, man har drømt om at vokse op til. Som lille bliver man jo fortalt, at der venter meget mere. Og jeg har da også prøvet lidt af hvert. Jeg har virkelig været oppe i mangt og meget. Men der er ikke rigtig noget ved det, når det store hovede overhovedet ikke er med i det.«

(Fortsættes måske)

Have your say!

9 0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje