Ukendt forfatter udgiver ikke bog

Ukendt forfatter udgiver ikke bog

Unavngivne kilder meddeler her til morgen, at den ukendte forfatter ikke udgiver en bog. “Ved nærmere eftertanke,” siger den unavngivne forfatter til TheNews, “har jeg fundet ud af, at jeg ikke vil udgive en bog. Bogen bliver altså knap læsbar og måske slet ikke synlig.”

Dagbladet Politikens litteraturredaktør, Jens Sten, mener at begivenhed i sig selv fortjener kritisk belysning. “Vi har derfor valgt ikke at interviewe den unavngivne forfatter, men i stedet bringe en tom side fra bogen, der ikke udkommer. Det har vi diskuteret på redaktionen, og det er den dækning, der tjener læserne bedst muligt. Det er jo derfor vi er her: for at tjene læserne. Ikke for at sidde behageligt.”

-hm

Have your say!

7 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje