Vejle lukker parkeringspladser til fordel for sort sne

Vejle lukker parkeringspladser til fordel for sort sne

På borgmesterkontoret kan man bedst lide at være forberedt.

Rettidig omhu kalder Jens Ejner Christensen det. Derfor inddrager byen nu også 34 pakeringspladser i midtbyen til at imødegå opmagasineringen af den sorte sne, som ifølge DMI er på vej.

“Vi ved, at Vejle bliver hårdt ramt i år,” forklarer Kari Gottschalk fra DMIs opnørteam.

“Det skyldes dels vinden, men også den ophobning af kratergasser fra Etna, som er strømmet ud i atmosfæren i efteråret. Først nu fæstner de vulkanske partikler sig til dråberne. Set i sammenhængen med den kolde nedbør, som er ganske sædvanlig for vintertiden, bliver Vejle altså ramt i år. Vi er glade for at kunne profetere så nogenlunde præcist,” slutter Gottschalk.”

Under alle omstændigheder er Vejle klar.

“Om det så skulle være lyserød sne, så har vi parkeringspladserne klar,” siger borgmesteren til The News. “Vejret kan bare komme an! Vejle er klar!”

Have your say!

3 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje