Vejle Wankers prygler Odenses Onanister på udebane

Vejle Wankers prygler Odenses Onanister på udebane

Spændingen blev først udløst i de allersidste minutter af søndagens topopgør i Spermaligaen.

Det skete, da Vejle Wankers i en overordentlig kraftanstrengelse bragte sig foran Odenseonanisterne med halvanden deciliter.

Karl Hansi Colling stod for den afgørende aflevering. Han fortæller udmattet til The News: “Det var godt. Og hårdt. Odense ville have prygl. Og det fik de. Men jeg gør det ikke igen foreløbig, jeg er gul og blå i ketcheren.”

Topopgøret, som fandt sted i Bjarke Ingels nye masturbationscenter ‘Et-tallet’ i udkanten af Vollsmose Ghetto, havde trukket flere hundrede pensionerede sygeplejersker til på publikumsrækkerne.

“Vi kigger stadig efter ethvert tegn på undertrykt vitalitet,” fortæller en af sygeplejerskerne, som foretrækker at være anonym, men dog gerne vil kaldes ‘Ulla.’ “Det er en erhvervsskade, som tilsyneladende ikke foretager sig,” fortæller ‘Ulla.’

Fortsætter Vejle Wankers i samme stive form, kan mesterskabet være i hus allerede ved udgangen af juli.

 

Have your say!

5 0
Skrevet af
Sam Hansen er en ubetænksom type, uuddannet. Dækker stoffet uden skam eller blusel. Ingen nyhed er for dårlig for Sam Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glemt password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Videre til værktøjslinje